Yleisölle

Home / Yleisölle

Yleistä kilpailusta

4. Toivakka-Ralli ajetaan lauantaina 8.6 Toivakan ympäristössä. Kilpailu on F-Rallisarjan kilpailu. F-Rallisarja on tarkoitettu kaksivetoisille autoille, joiden käyttöikä kansainvälisissä kilpailuissa on päättynyt. Kaluston taso sarjassa on huima, ja kärkiautot ovatkin varsinaisia kotimaisen kilpa-autotekniikan taidonnäytteitä. Sarjaluokkia on yhteensä 12 kappaletta. Luokat on jaoteltu kuljettajan ajokokemuksen mukaan Yleiseen, Junioreihin, sekä Senioreihin joihin pääsevät osallistumaan kaikki 45 vuotta täyttäneet kuljettajat lisenssiluokkaan katsomatta. Lisätietoja sarjasta saat sarjan verkkosivuilta www.f-rallisarja.fi.

Kilpailussa on lisäksi mukana lisäluokkia niin, että mihinkä vain ryhmään rakennetulla ralliautolla on mahdollisuus osallistua kilpailuumme.

Fiilisvideo vuoden 2017 kisasta by ToniProductions:

Kilpailijat

Kilpailuun odotetaan noin 200 kilpailijaparia. Kilpauln säännöt on julkaistu ja ilmoittautuminen on auennut, perinteisesti ilmoittautumiset tapahtuvat kuitenkin viime hetkillä ennen ilmoittautumisajan umpeutumista 28.05.

Ilmoittautuneet (osallistujat-välilehti)

Reitti ja aikataulu

Kilpailun tarkka reitti on salainen torstaihin 1.6. saakka, joitain vihjeitä reitin pääpiirteisistä suunnista julkaistaan Toukokuun aikana tällä sivulla, käy seuraamassa.

Kilpailussa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joista viimeinen on keskellä Toivakan kylää ajettava yleisö-ek. Ensimmäinen erikoiskoe alkaa noin klo 11.30 ja viimeinen erikoiskoe noin klo 15.30. Tarkka aikataulu julkaistaan katsojaoppaan yhteydessä 1.6.

Katsojaopas

Katsojaopas julkaistaan 1.6.2019. Oppaasta tulet löytämäänt kaiken tarvittavan rallipäivää varten;

  • Reitti yksityiskohtaisine EK-karttoineen
  • Numeroidut katselualueet joka EK:lta
  • Ajo-ohjeet katselualueille
  • Yleistietoa kilpailusta ja kilpailun kulusta
  • Lähtöluettelon ja taustatietoja kilpailijoista ja kilpailuluokista

Liput

Erikoiskokeille myydään lippuja hintaan 10€/EK tai 15€/päivä. Molempia lippuja on myynnissä erikoiskokeille saavuttaessa, maksutapana käy ainoastaan käteinen. Yleisö-EK on katsojille ilmainen.

Alle 12-vuotiaat pääsevät erikoiskokeille ilmaiseksi.

Vuoden 2017 kilpailun TV-lähetys: