Yleisölle

Home / Yleisölle

Yleistä kilpailusta

4. Toivakka-Ralli ajetaan lauantaina 8.6 Toivakan ympäristössä. Kilpailu on F-Rallisarjan kilpailu. F-Rallisarja on tarkoitettu kaksivetoisille autoille, joiden käyttöikä kansainvälisissä kilpailuissa on päättynyt. Kaluston taso sarjassa on huima, ja kärkiautot ovatkin varsinaisia kotimaisen kilpa-autotekniikan taidonnäytteitä. Sarjaluokkia on yhteensä 12 kappaletta. Luokat on jaoteltu kuljettajan ajokokemuksen mukaan Yleiseen, Junioreihin, sekä Senioreihin joihin pääsevät osallistumaan kaikki 45 vuotta täyttäneet kuljettajat lisenssiluokkaan katsomatta. Lisätietoja sarjasta saat sarjan verkkosivuilta www.f-rallisarja.fi.

Kilpailussa on lisäksi mukana lisäluokkia niin, että mihinkä vain ryhmään rakennetulla ralliautolla on mahdollisuus osallistua kilpailuumme.

Fiilisvideo vuoden 2017 kisasta by ToniProductions:

Kilpailijat

Kilpailuun ilmoittautui 145 kilpailijaparia. Alta löydät osallistujaluettelon, taustatietoa kuljettajien takaa luettavissa katsojaoppaasta.

OSALLISTUJALUETTELO

Katsojaopas

Tsekkaa linkin takaa kattava katsojaopas ja suunnittele reissusi Toivakkaan!

KATSOJASOPAS

Liput

Erikoiskokeille myydään lippuja hintaan 10€, lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikille erikoiskokeille koko päivän ajan. Lippuja on myynnissä vain erikoiskokeille saavuttaessa, maksutapana käy ainoastaan käteinen. Yleisö-EK on katsojille ilmainen.

Alle 12-vuotiaat pääsevät erikoiskokeille ilmaiseksi.

Vuoden 2017 kilpailun TV-lähetys: